Renovering runtom Enskede

Förnya ditt hem med en renovering

Har du någon del av ditt hem som har sett sina bästa dagar? Eller rör det sig om hela hemmet? Det spelar inte någon roll för oss. Vi kan få ditt hem att se ut som nytt igen!

Är ditt golv gammalt och slitet? Då kan vi antingen lägga ett helt nytt eller göra en golvslipning i de fall då det inte är alltför nedgånget. Är ditt hem i stället i behov av att målas om? I så fall är även målning en tjänst vi erbjuder. Detta är fallet oavsett om det handlar om insidan eller utsidan av ditt hem. Vi lägger även kakel och klinkers.

Vilken typ av renovering du än är i behov av är det alltså bara att höra av dig till oss. Vi kan garantera dig ett resultat som du kommer att bli mycket nöjd med!

Att renovera medför en rad fördelar. Det leder givetvis till ett mer trivsamt och välkomnande hem. Med tanke på hur mycket tid vi spenderar i våra bostäder är det viktigt att vi mår bra där och har en omgivning vi trivs i. En renovering ska dock inte bara ses som en investering för din trivsel, när du gör om höjer du även värdet på din bostad. Att renovera är alltså ett utmärkt sätt för att driva upp priset på din fastighet, antingen om du ska sälja i närtiden, eller som en trygghet på sikt.

Vi har varit verksamma sedan 2013

Vi startade vår verksamhet redan 2013. Vi som står bakom företaget och vi som arbetar här har dock betydligt mer erfarenhet av branschen än så. Just därför kan du alltid förvänta dig ett förstklassigt resultat när du anlitar oss för en renovering. I flera års tid har vi levererat renoveringar av högsta kvalitet med nöjda kunder som resultat. Tveka inte på att höra av dig till oss redan idag om du vill ha vår hjälp!

Renovering bra pris Enskede

Med oss kan du smidigt göra ROT-avdrag

När du vänder dig till oss kan vi självklart hjälpa dig göra ROT-avdrag. ROT-avdraget är en skattereduktion för privatpersoner som ger dig ett betydligt lägre pris för arbetskostnaderna när du betalar för en reparation, en ombyggnad eller en tillbyggnad.

ROT-avdraget finns till för att minska skattefusket inom byggbranschen och uppmuntra till underhåll av fastigheter. Avdraget utgörs av en procentuell summa som normalt sett ligger på 30%. Totalt kan du göra avdrag på kostnader som uppgår till 50 000 kr per beskattningsår inom ROT. Om du inte är säker på ifall du har rätt till ROT-avdrag för din renovering kan du smidigt kontakta oss så ser vi till att ta reda på det tillsammans med dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify