Hur kan vi stå till tjänst?

Vi är ett mångsidigt byggföretag. Oss kan du därför vända dig till för att få hjälp med flera olika byggrelaterade tjänster. Det inkluderar bland mycket annat de nedan.

services_icon1

Invändiga renoveringar

Behöver du hjälp med någon typ av invändig renovering? Då är vi företaget att satsa på! Vi kan utföra flera olika typer av invändiga renoveringar, bland annat badrums- och köksrenoveringar. Oavsett vilken del av ditt hem det handlar om kommer det att se ut som nytt igen när vi är klara!

services_icon1

Utvändiga renoveringar

Precis som att vi kan hjälpa dig med flera olika typer av invändiga renoveringar har vi även kompetensen som krävs för att utföra utvändiga sådana. Har till exempel din husfasad sett sina bästa dagar? Då kan vi ge den nytt liv igen med en renovering. 

services_icon1.png

Totalentreprenad

Vi är också ett företag som erbjuder totalentreprenad. Det betyder att du bara behöver ha kontakt med oss under ditt byggprojekts gång i stället för flera olika aktörer. Vi hjälper dig med ditt projekt från början till slut.

services_icon1

Rivningsarbeten

Är det i stället rivning som du behöver hjälp med? Inga problem, även det är ett område som vi behärskar. Vi har utrustningen och kompetensen som krävs för att kunna utföra rivningen på ett effektivt och säkert sätt. Vi hjälper även till med bortforsling av byggavfallet.