Renovering bra service Enskede

Likana Bygg & Platt AB

Varmt välkommen till oss här på Likana Bygg & Platt AB! Vi är byggföretaget för dig som vill ha hantverkare som kan hjälpa dig med allt kring ditt projekt, från början till slut. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag och genomför alltid ett noggrant arbete för att säkerställa att dina behov och önskemål tillgodoses. Vi har tillräckligt med erfarenhet och kompetens för att kunna garantera dig att du kommer att bli mycket nöjd med resultatet när vi är klara med vårt arbete!

Om du går i tankar på att renovera eller bygga nytt behöver du inte tveka innan du kontaktar oss på Likana Bygg & Platt AB. Vi är gärna med dig i hela processen, från att bolla tankar och idéer samt skissa upp en projektplan, till sista slutbesiktning när arbetet är genomfört. Oavsett om du vill bygga en pool på tomten eller om du vill göra om i garderoben finns vi här för att bistå!

Hållbarhet i åtanke

När vi på Likana Bygg & Platt AB arbetar ser vi till att ha ett genomgående hållbarhetstänk i alla våra projekt. Vi strävar efter att erbjuda så hållbara lösningar som möjligt, utan att tumma på kvaliteten. Vårt hållbarhetstänk innebär bland annat att vi alltid ser till att vårt material och våra produkter är miljövänliga i så stor utsträckning som möjligt. Idag har utvecklingen inom hållbara byggmaterial kommit så pass långt att alternativen som har minst klimatpåverkan ofta håller högst standard.

När vi tänker hållbart gör vi även det genom att se till att genomföra projekt av hög kvalitet så att de står sig länge. På så sätt behöver du inte oroa dig för att det behöver göras om och göras rätt, samtidigt som miljön skonas då behov för restaurering inte kommer uppstå på många år.

Renovering för dig i Enskede

Vår adress

Vi på Likana Bygg & Platt AB har vår adress på Västberga Allé 1A. Det betyder dock inte att du också måste bo eller vara verksam i Västberga för att kunna anlita oss, utan vi erbjuder våra tjänster till kunder över hela Stockholmsregionen. Du är välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi till att förverkliga ditt nästa byggprojekt!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify